Αρχική » Όροι χρήσης

Όροι χρήσης του καταστήματος

Οι τιμές στο site μας είναι ενδεικτικές.Δεν ισχύουν.Παρακαλέιτε να κένετε εγραφή στο νέο μας κατάστημα all.com.gr 

 

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα homemania.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης . Εφόσον τοποθετήσετε παραγγελίες μέσω του homemania.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ:
Όταν επισκέπτεστε το homemania.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το homemania.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του homemania.gr, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:
 Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο homemania.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος homemania.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
 Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος homemania.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες του homemania.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα homemania.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ., ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα homemania.gr παρέχεται από την ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ. δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη. Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα homemania.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
 Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα homemania.gr. Εντούτοις, η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ δεν είναι υπεύθυνη σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος homemania.gr είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη.

 ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ:
 Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος homemania.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος homemania.gr, και κατά συνέπεια της ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος homemania.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια Βέροιας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ:
Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ. διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ:
Οι τιμές στο site μας είναι ενδεικτικές.Δεν ισχύουν.Παρακαλέιτε να κένετε εγραφή στο νέο μας κατάστημα all.com.gr 
 Οπου αναγράφεται δίπλα στα προιόντα η ένδειξη < 0,00€ > δεν σημαίνει ότι η τιμή τους είναι μηδενική αλλά δεν έχει καθοριστεί ακόμη, μπορεί όμως να καθοριστεί κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει μηδενική τιμή προιόντος ούτε πουθενά αναγράφεται ότι το προιόν διατίθεται δωρεάν. Πουθενά δεν υπάρχει πώληση χωρίς τίμημα του προιόντος. Αν επιθυμείται πάνω από ένα (1) τεμάχια ανά προιόν καλύτερα να ενημερώνεστε πρώτα τηλεφωνικά και μετά να κάνετε την παραγγελία σας κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημά μας. Ο χρόνος παράδοσης των υπολοίπων τεμαχίων που δεν υπάρχουν στην αποθήκη μας εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του προμηθευτή μας.Υπάρχει περίπτωση να μην το έχει ούτε αυτός διαθέσιμο ‘η να είναι υπό κατάργηση ο συγκεκριμένος κωδικός. Θα ενημερώνεστε εντός πέντε (5) ημερών για την διαθεσιμότητα των υπολοίπων μεσω Ε-mail ή τηλεφωνικός. Εάν στο πεδίο πόλη δεν συμπληρωθεί τίποτα και προχωρήσει η παραγγελία τότε το κόστος της παραγγέλίας θα εμφανιστεί χωρίς μεταφορικά. Οπωσδήποτε το σημείο πόλη πρέπει να συμπληρωθεί. Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με e-mail για το ποσό των μεταφορικών. Όπως επίσης για προιόντα με βάρος πάνω απο 3 κιλά θα ενημερώνεστε πάλι για το ποσό των μεταφορικών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:
Σε περίπτωση ελλατωματικού προιόντος ή πριόντος που είναι μέσα στην εγγύηση και έχει κάποιο πρόβλημα ή προιόντος για επισκευή θα πρέπει:
Να έρχεστε σε συνεννόηση με την εταιρία μας για να δούμε αν μπορεί να λυθεί το τυχόν πρόβλημα, βλάβη κλπ και κατόπιν να σας υποδείξουμε με ποια μεταφορική θα μας το στείλετε και με χρέωση δική μας.
Αν έρθει με άλλη μεταφορική απο αυτή που υποδείχτηκε το δέμα δεν θα γίνετε δεκτό!!!